Internazionalen puheenjohtajan Steven Zhangin talousongelmat heijastuvat joukkueen toimintaan. Libero-lehdessä vastikään julkaistussa artikkelissa kerrotaan, että Interin toimitusjohtaja Beppe Marotta pyysi lisäinvestointia joukkueen budjettiin. Näin olisi lähes varmuudella varmistettu, ettei Torinon keskuspuolustaja Gleison Bremer valu Juventuksen haaviin.

Marotta olisi nostanut Interin tarjouksen 40 miljoonaan euroon ja vastannut Juventuksen ehdottamaan viiden miljoonan euron vuosipalkkaan. Tällä hetkellä Inter ei taivu enempään kuin 3,5 miljoonaan euroon. Juventuksen tarjoama siirtokorvaus taas on yli 47 miljoonaa euroa, kertoo Romeo Agresti.

Zhang kieltäytyi, koska niin sanottuja bulkkipelaajia, kuten Andrea Pinamontia ja Alexis Sánchezia, ei ole saatu myytyä. Inter kyllä osti Romelu Lukakun takaisin hyökkäyksen kärkeen, mutta silläkin oli seurauksensa: AS Roma iski Paulo Dybalan ja Interin välisten, pitkiksi venyneiden neuvotteluiden väliin ja sai argentiinalaisen nimikirjoituksen sopimuspapereihin, kun tämä ei jaksanut jäädä odottamaan Interin taloustilanteen elpymistä. Asiasta uutisoi Gazzetta dello Sport.

Jalkapallon talouspuoleen keskittyvä Calcio e Finanza -sivusto sekä South China Morning Post raportoivat puolestaan tiistaina, että Zhang on hävinnyt Hong Kongissa oikeusjutun luotonantajiaan vastaan. Nyt näillä on lain turvaama lupa velkoa 250 miljoonan euron edestä saataviaan, eli kiinalaisen liikemiehen ahdinko syvenee.

Gazzetta dello Sportin mukaan Zhang vieraili saman päivänä Interin harjoituskeskuksessa rauhoittelemassa joukkueen valmentajaa Simone Inzaghia ja muuta kokoonpanoa, jotka ovat alkaneet turhautua seurapresidentin saamattomuuteen siirtomarkkinoilla. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pelaajat ärtyvät Zhangin ja Zhangin johtaman Suning-yhtiön talousongelmiin. The New York Timesin selvityksen mukaan osa pelaajista joutui viime vuonna hyväksymään, että heidän palkanmaksuaan lykättiin.