Italialaisjätti Internazionalen uusvanha tutkapari Romelu Lukaku ja Lautaro Martínez onnistuivat maalinteossa Interin kesän ensimmäisessä harjoitusottelussa FC Milanesea vastaan. Peli päättyi Nerazzurrin turvalliseen 10–0-voittoon. FC Milanese kilpailee harrastesarja Eccelenzassa, Italian viidennessä divisioonassa, joten loppulukemat eivät sikäli yllätä. Maan jalkapallokulttuuriin kuuluu, että huippuseurat kohtaavat kesäisin alasarjajoukkueita.

Lukaku hyvästeli Interin viime kesänä mutta viipyi valioliigaseura Chelseassa ainoastaan yhden kauden ajan. Vaikka hän teki 15 maalia ja oli joukkueensa paras maalintekijä, ajanjaksoon pettyivät niin Lukaku kuin seuran jäsenet. Näin ollen hän tuli takaisin Italiaan, jossa hän teki 64 maalia 95 ottelussa vuosina 2019–21.

Belgialaishyökkääjä viimeisteli Milanesea vastaan kesän ensimmäisen maalinsa. Martínez sai tuulettaa kahdesti. Heidän lisäkseen ensimmäisellä puoliajalla osuivat Kristjan Asllani, Joaquin Correa ja 19-vuotias Alessandro Fontanarosa.

Toisella puolikkaalla nuorukaiset pääsivät esittelemään taitojaan, kun verkkoja venyttivät Dennis Curatolo (18) ja Mattia Sangalli (20) sekä kokeneet Andrea Pinamonti ja Valentino Lazaro, jotka eivät ole päässeet pelaamaan tasaisesti Interin edustusjoukkueessa.

Ennen kuin Interin Serie A -kausi alkaa 13. elokuuta vierasottelulla Leccea vastaan, joukkue mittaa kuntoaan viidellä harjoitusottelulla Luganoa, Monacoa, Lensiä, Lyonia ja Villarrealia vastaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.