Kaleva: Moshtagh Yaghoubi siirtyy SJK:hon ”tulehtuneiden välien takia” – AC Oulussa muutakin liikehdintää

© Kuva: Juha Tamminen

Oululaislehti Kaleva kertoo kotisivuillaan, että keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyy loppukauden ajaksi SJK:hon. 27-vuotiaan Yaghoubin sopimus AC Oulun kanssa kattaa vielä ensi kauden, ja Kalevan mukaan kyseessä onkin loppukauden mittainen laina.

Yaghoubi oli AC Oulun tämän kauden kärkihankintoja, mutta hän on pelannut vain kuusi veikkausliigaottelua. Tilastoihin kirjattiin yksi, ottelussa KuPS:ia vastaan syntynyt maalisyöttö.

Kalevan mukaan syy Yaghoubin lähtöön on ”tulehtuneissa väleissä”. Maksumuurin takana oleva juttu löytyy täältä.

Sen kummemmin AC Oulu kuin SJK:kaan eivät ole vielä Yaghoubin siirtoa vahvistaneet, mutta pelaajaliikennettä AC Oululla on muutenkin. Oululaisseura tiedotti nimittäin torstaina, että sillä on ollut kaksisuuntaista liikehdintää helsinkiläisen Gnistanin kanssa.

Gnistanista AC Ouluun siirtyy brasilialainen laitahyökkääjä Lucais Morais, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellä Luquinhas. Tällä kaudella 25-vuotias Luquinhas on pelannut Ykkösessä 14 ottelua, joissa hän on tehnyt kolme ja syöttänyt viisi maalia.

Luquinhas on AC Oulun valmentajalle Ricardo Duartelle tuttu pelaaja, sillä Duarte valmensi brasilialaista Gnistanissa viime kaudella. Luquinhasin sopimus ulottuu kauden 2024 loppuun.

Oulusta Gnistaniin siirtyy puolestaan nuori lupaus Onni Suutari. 19-vuotiaan Suutarin sopimus on loppukauden mittainen lainapesti.

Myös SJK tiedotti tällä viikolla uudesta vahvistuksesta. Tiistaina kerrottiin, että 19-vuotias poikamaajoukkuepelaaja Otto Kemppainen siirtyi SJK:hon kauden 2024 loppuun ulottuvalla sopimuksella. Laitapuolustajana pelaava RoPS:in kasvatti vietti kevätkauden italialaisen Hellas Veronan akatemiassa ja siirtyi Seinäjoelle siirtokorvauksetta lyhyen sopimuksen päätyttyä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.