@KuPS1923
💛🖤 PELIPÄIVÄ!

⭐ KuPS hyökkää euroavaukseen FC Dilaa vastaan tällä kokoonpanolla!

#KuPS #UECLfi #Banzai

KuPS kävi Konferenssiliigan ottelussaan heti raivolla georgialaisen Dila Gorin kimppuun; jo avausminuuteilla keltaisille kirjattiin kaksi maalintekoyritystä. Jakson edetessä voimasuhteet tasoittuivat, eikä vierasryhmä vaikuttanut tulleen vain ottamaan vastaan.

Puolen tunnin pelin jälkeen kuopiolaiset ottivat kuskin paikan, Janis Ikaunieksin vapariosumalla.

Voi hyvät hyssykät mikä vapaapotku! Tulee aivan Upin vaparit näistä Ikaunieksin tyylinäytteistä mieleen! #KuPS

Viimeinen niitti ottelulle, ja kuopiolaisittain hyvät asetelmat toiseen peliin, iskettiin lisäajalla; Tim Väyrynen paukutti loppuluvuiksi rangaistuspilkulta 2-0.

SJK pelasi oman ottelunsa Tallinnassa, Floran vieraana.

Kahdesta ensimmäisestä pöytäkirjamerkinnästä vastasivat vieraat, kun sekä nuori Nooa Laine, että hieman kokeneempi Mehmet Hetemaj katselivat keltaista jo avausvartilla.

Flora meni johtoon ennen avausjakson puoliväliä, keskikenttäpelaaja Martin Millerin osumalla. Sisään uponnut maalintekoyritys oli ensimmäinen laatuaan koko ottelussa. Seinäjokisten omassa viestinnässä tilanteessa katsottiin tapahtuneen rike.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
21' Maali 1-0 FC Flora. Martin Miller pääsi puskemaan, hieman onnekkaan tilanteen jälkeen. Pallo näytti koskevan Flora pelaajaa käteen, ja siitä pomppi Ojamaalle, ja tämä antoi syötön Millerille. #FLORASJK (1-0)

Toisen jakson lopussa korttipeli jatkui; Flora-pelaajista peräti neljä sai varoituksen viimeisen vartin sisään. Maalilukemat eivät kuitenkaan muuttuneet.