Kylian Mbappén ja Lionel Messin puhelimet julistettu pannaan, kun PSG kiristää sääntöjään

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtipelaajat, kuten Kylian Mbappé ja Lionel Messi, eivät enää saa käyttää puhelimiaan joukkueen yhteisten ruokailujen aikana, uutisoi Marca. Tuoreen päävalmentajan Christophe Galtierin asettamien kieltojen avulla joukkueessa pyritään purkamaan klikkejä, jotka vaikeuttivat edellisen valmentajan Mauricio Pochettinon tehtävien suorittamista.

Nicestä PSG:hen siirtynyt Galtier, 55, on perjantaina julkaistun jutun mukaan pyytänyt pelaajiaan aterioimaan joukkueen harjoituskeskuksessa Camp des Logesissa, sen sijaan että he söisivät kotonaan. Toisaalta ravinto on erityistapauksissa pakko nauttia kotona: jos PSG:n pelaaja ei saavu harjoituksiin viimeistään kello 8.45, häntä estetään astumasta joukkueen tiloihin.

Lue lisää: PSG:n uusi päävalmentaja otti kantaa Neymarin tulevaisuuteen: ”Kaikki valmentajat maailmassa haluavat”

Pochettinon valmennuspesti Ranskan tämän hetken isoimmassa seurassa kesti 18 kuukautta. Ajanjaksoa varjostivat valtataistelut joukkueen sisällä. Aiemmin kesällä PSG:n toimitusjohtaja Nasser Al-Khelaifi suomi tätä joukkueessa vallinnutta kulttuuria Le Parisienin haastattelussa ja painotti, että nyt kaikkien pelaajien tulisi noudattaa heille laadittuja sääntöjä.