Huuhkajien ykkösmaalivahdin Lukas Hradeckyn ja hyökkääjä Joel Pohjanpalon edustama Bayer Leverkusen putosi lauantaina Saksan Cupista kilpailun ensimmäisellä kierroksella häviämällä SV Elversbergille vieraskentällä 3-4.

Tulos jäänee varsin epämieluisalla tavalla Leverkusen-kannattajien muistiin. SV Elversberg nousi nimittäin täksi kaudeksi vasta Saksan kolmannelle sarjaportaalle, kun taas Leverkusen sijoittui viime kaudella maan pääsarjassa kolmanneksi.

Leverkusenin kapteeninnauhaa kantava Hradecky, 32, pelasi ottelussa täydet minuutit vieraiden maalilla. Pohjanpalo, 27, tuli 75. minuutilla vaihdosta sisään.

Kyseessä oli Leverkusenin kauden ensimmäinen kilpailullinen peli. Joukkue aloittaa kautensa Bundesliigassa ensi viikon lauantaina Borussia Dortmundin vieraana.