Mielettömät maalijuhlat – Bayern Münchenille kauden ensimmäinen pokaali

© Kuva: Getty Images

Bundesliigaa jo vuosikymmenen ajan hallinnut Bayern München aloitti uuden kauden pokaalijuhlilla. Bayern kohtasi Saksan Supercupissa viime kauden cup-voittajan RB Leipzigin, ja voitti ottelun maalein 5-3.

Bayern näytti jo menevän avausjaksolla menojaan, kun se karkasi 3-0-johtoon. Maaleista vastasivat Jamal Musiala, Sadio Mané ja Benjamin Pavard. Myös Leipzigin Christian Nkunku pani pallon kertaalleen verkkoon, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Marcel Halstenberg teki Leipzigille tunnin kohdalla kavennuksen, mutta Serge Gnabry vei Bayernin uudelleen kolmen maalin karkumatkalle. Seuraavaksi hylättiin Sadio Manén maali paitsiona. Vaikka näytti jo siltä, että loppu olisi Bayernin voitonjuhlien odottelua, teki Leipzig ottelusta lopussa vielä pelin.

Nkunku teki Leipzigille 77. minuutilla rangaistuspotkusta toisen maalin, ja Dani Olmo toi valkopaidat jo maalin päähän vain vähän ennen lisäajan alkua. Leipzig sai lisäajallakin painetta Bayernin maalille, mutta lopulta Leroy Sané teki lisäajan kahdeksannella minuutilla ottelun kahdeksannen maalin ja sinetöi Bayernin 5-3-voiton. Kaikki kahdeksan maalia merkittiin eri pelaajien nimiin.

Bayernille Supercupin voitto oli kaikkiaan kymmenes, ja kolmas perättäinen. RB Leipzig pelasi Supercupissa nyt ensimmäisen kerran.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.