Saksan maajoukkueen ja Arsenalin entinen maalivahti Jens Lehmann tympääntyi naapuriensa autotalliin niin pahasti, että hän meni tuhoamaan sitä moottorisahalla, kertoo Bild.

Lehmannilla, 52, on pitkään ollut naapuriensa kanssa riitaa, koska heidän kiinteistönsä ilmeisesti estää hänen näkymänsä kauniille Starnberg-järvelle. Entinen huippuvahti on tiettävästi sitä mieltä, että naapurien uusi autotalli on hänen tontillaan.

Bildin mukaan Lehmann sai lopulta tarpeekseen, otti moottorisahan ja katkaisi sillä autotallista useita kattopalkkeja.

Entinen maajoukkuetorjuja yritti tuloksetta kytkeä autotallin valvontakameran pois päältä, joten Lehmannin naapuri seurasi entisen maajoukkuetorjujan raivonpurkausta suorana lähetyksenä. Poliisi kutsuttiin sen jälkeen Lehmannin kiinteistölle.

Viranomaiset tutkivat nyt, onko Lehmann syyllinen kolmeen muuhunkin vandalismitapaukseen, joista kerrotaan aiheutuneen vahinkoa yli 10 000 euron edestä.