Aston Villan suomalaisvahti Viljami Sinisalo siirtyy tulevaksi kaudeksi lainalle Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Burton Albioniin, uutisoi MTV Urheilu.

MTV Urheilun tietojen mukaan Sinisalon, 20, lainasiirto julkistetaan lähipäivien aikana.

Pikkuhuuhkajien ykkösvahtina hiljattain päättyneissä EM-karsinnoissa torjunut Sinisalo allekirjoitti keskiviikkona Aston Villan kanssa vuoteen 2025 asti ulottuvan jatkosopimuksen, mutta ensi kaudeksi hän lähtee hakemaan peliaikaa Englannin alemmilta sarjatasoilta.

Sinisalo vahvisti SuomiFutis-sivustolle jo kesäkuussa, että hän tulee allekirjoittamaan jatkosopimuksen Villan kanssa ja siirtyy alasarjoihin lainalle kaudeksi 2022-23.

Espoolaislähtöinen maalivahti on edustanut Aston Villaa vuodesta 2018 lähtien, mutta ei ole vielä debytoinut ykkösjoukkueessa. Viime kaudella Sinisalo istui penkillä kolmessa Villan valioliigaottelussa.