Viljami Sinisalon loma jää tyngäksi lainasiirron vuoksi – jatkosopimus valioliigaseuran kanssa jo takataskussa

© Kuva: Getty Images

TURKU. Pikkuhuuhkajat päätti EM-karsintataipaleensa perjantaina kotiottelulla Norjaa vastaan. Upeat karsinnat päättyivät 0-2-kotitappioon ja lohkon kolmossijaan.

Pikkuhuuhkajien ykkösvahtina ja kapteenina karsintojen ajan toimi Viljami Sinisalo. Aston Villaa edustava Sinisalo oli Suomen maalilla kaikissa kymmenessä karsintaottelussa ja piti maalinsa puhtaana kolme kertaa.

20-vuotias Sinisalo sai Pikkuhuuhkajissa arvokasta peliaikaa, sillä sitä ei seurajoukkueessa päättyneellä kaudella juurikaan irronnut. Suomalaisvahti sai pelattavakseen ainoastaan kuusi ottelua Villan reserveissä, mutta pystyi pitämään pelituntumaa yllä pelaamalla epävirallisia harjoitusotteluita.

Ensi kaudella Sinisalo tulee lähes varmuudella saamaan säännöllistä peliaikaa virallisissa otteluissa. Huippulupaavalla suomalaisvahdilla on edessään lainasiirto Englannin alasarjoihin.

– Aika selkeät suunnitelmat on ensi kauden suhteen. Sopimusta ei kuitenkaan ole vielä virallistettu, joten en voi valitettavasti vielä tässä kohtaa paljastaa mistä seurasta on kyse, Sinisalo kertoi SuomiFutis-sivustolle.

– Lainalle olen lähdössä ja siinä tulee sellainen hyvä paketti samassa, eli tulossa on uutta sopimusta siinä samalla, sen voin jo sanoa.

– Nyt on pari viikkoa lomaa ja sitten lähden takaisin [Englantiin], koska niissä Englannin alasarjoissa mihin olen matkalla alkaa kausi vähän aikaisemmin.

– Tietyt joukkueet aloittaa kauteen valmistautumisen jo 25. kesäkuuta. Alun perin mulla piti olla lomaa 11. heinäkuuta saakka, mutta jo ennen loman alkua sovittiin, että palaan takaisin 4. päivä. Sekin saattaa vielä tästä vähän aikaistua, täytyy katsoa mitä tapahtuu.

LUE MYÖS:

Mico Tuominen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.