Sevillan ranskalaistoppari Jules Koundé on ollut jo pidemmän aikaa Barcelonan tähtäimessä. Aivan hiljattain tarjouskilpailuun ilmoittautui mukaan Paris Saint-Germain, joka on tiedustellut Sevillalta Koundén tilannetta. Asiasta kertoi toimittaja Gianluca Di Marzio eilen tiistaina. Häntä pidetään yleisesti huomattavan luotettavana ja osaavana journalistina. Hän ei välttämättä aina ensimmäisenä raportoi huhuista, mutta kykenee lähes aina varmistamaan, että hänen ennusteensa pitävät kutinsa.

Koundé kiinnostaa Barcelonan ja PSG:n ohella myös Chelseaa, kertoo The Athletic, vaikka valioliigaseuran tiedetään olevan hyvin lähellä Napoli-kapteeni Kalidou Koulibalyn hankintaa. Koulibalyn tapauksessa kynnyskysymyksenä on enää, pitääkö Chelsean kasvattaa tarjouksensa 40 miljoonaan euroon.

Sevilla vaatii Koundésta Marcan mukaan 60 miljoonan euron korvausta. Taloudellisten ongelmien kanssa painivalle Barçalle se on liian paljon. PSG on tullut mukaan huutokauppaan, koska sen käymät neuvottelut Interissä pelaavasta Milan Škriniarista ovat jämähtäneet.

PSG:llä saattaa olla taloudellista vipuvartta siirron toteuttamiseen, tosin Mundo Deportivo uutisoi aiemmin, että Koundé osoittaa erityistä suopeutta Barcelonaa kohtaan.

Vasta 23-vuotias Koundé on kolmen vuoden ajan esittänyt loistavia pelisuorituksia Sevillassa. Lokakuussa 2021 hän pelasi täydet 90 minuuttia, kun Ranska päihitti Espanjan Kansojen liigan loppuottelussa.