KuPS eteni jatkoon Konferenssiliigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta. Torstaina pelattu ottelu KuPSin ja georgialaisen FC Dila Gorin päättyi maalittomaan tasapeliin. KuPSille tulos riitti vallan mainiosti, sillä yhteismaalit olivat Kuopiossa pelatun ensimmäisen osaottelun jäljiltä 2–0 savolaisten hyväksi.

Ensimmäinen puoliaika oli savolaisille haastava. Dila Gori painosti ja vei laukaukset nimiinsä 7–3. Pelin virtaus jatkui samanlaisena tauon jälkeen, kun KuPS tyytyi vain suojelemaan maaliaan. Dila Gori koetti ahkerasti yllättää Johannes Kreidlin, mutta laukaukset jäivät yrityksiksi, koska joukkue ei löytänyt reittiä vaarallisille maalipaikoille. KuPSille ottelun negatiivisinta antia olivat Anton Popovitšin ja Paulo Ricardon loukkaantumiset.

KuPS kohtaa seuraavalla karsintakierroksella moldovalaisen Milsami Orhein.