Saksalaishyökkääjä Serge Gnabry on allekirjoittanut neljä vuotta kestävän jatkosopimuksen Bayern Münchenin kanssa. Suurseura tiedotti asiasta lauantaina iltapäivällä. Gnabryn aiempi sopimus olisi päättynyt ensi kesänä.

Gnabry yhdistettiin siirtohuhuissa valioliigaseura Chelseaan, mutta siirtoguru Fabrizio Romanon mukaan pelaaja torjui ehdotuksen heti alkuunsa. Enimmäkseen laidassa tai ysipaikan pelaajan alapuolella viihtyvä Gnabry saattaa joutua ensi kaudella uusien haasteiden eteen, koska Bayernilla ei ole selkeää huipputason keskushyökkääjää Robert Lewandowskin lähdön myötä. Abendzeitungin Maximilian Koch kertoi perjantaina, että Bayernin päävalmentaja Julian Nagelsmann suunnittelee peluuttavansa Gnabrya tai Sadio Manéa sillä positiolla.

Gnabry, 27, teki viime kaudella henkilökohtaisen maaliennätyksensä Bundesliigassa: 14 maalia 34 otteluun. Hänet nimettiin joukkueensa parhaaksi pelaajaksi kaudella 2019–20. Vuotta myöhemmin hän voitti punaisessa peliasussa Mestarien liigan ja oli turnauksen kolmanneksi paras maalintekijä. Sarjamestaruus on taas tullut ylivertaisella tavalla jokaisella neljällä kaudella Bayernissa.