Seinäjoen Jalkapallokerho ja AC Oulu ovat sopineet loppukauden mittaisesta lainasiirrosta, jonka myötä keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi pelaa syksyn loppuun SJK:ssa. Yaghoubi, 27, kuuluu kahdesta syystä tunnetuimpiin veikkausliigapelaajiin. Yhtäältä hän voi olla laadukas vahvistus oikeastaan mille tahansa joukkueelle, mistä kertoo seitsemän pelattua A-maaottelua vuosina 2013–18. Toisaalta hän on temperamenttisen pätkätyöläisen ja ongelmapelaajan maineessa. Keikka AC Oulussa päättyi Kalevan mukaan siksi, että hän otti yhteen seurajohdon kanssa.

– Tosi hyvillä fiiliksillä tulen takaisin. Vielä olen loukkaantuneena, että tässä menee pari viikkoa ennen kuin pääsen kentälle. Mutta on todella kiva tulla tänne laittamaan itseni kuntoon ja siitä peleihin. Haluan pistää itseni mahdollisimman hyvään kuntoon ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Haluan saavuttaa jotain hienoa SJK:n kanssa, Yaghoubi totesi tiedotteessa.

Yaghoubi pelasi SJK:ssa jo kertaalleen vuonna 2019. Tuolloinkin sopimus purettiin ennen kauden päätöstä.

– Se vielä lisää fiilistä, kun on niin paljon tuttuja sekä frendejä täällä jo viime kaudelta sekä aiemmalta kerralta Seinäjoelta. Tosi kiva tulla takaisin. Uskon myös, että viihdyn hyvin täällä. Viihdyin kyllä viimeksikin, mutta nyt luulen, että viihdyn vielä paremmin.

Yaghoubi ja SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez tuntevat toisensa entuudestaan. Molemmat edustivat viime kaudella HIFK:ta.

– Olemme todella iloisia saadessamme pelaajan kuten ”Mosa” meidän mukaamme. Hän tuo joukkueeseen lisää jotain sellaista, mitä joukkueesta on ehkä hieman puuttunut alkukaudesta. Hän tuo lisää laatua ja kilpailua keskikentällemme, virkkoi Gómez.

SJK kilpailee tällä hetkellä Veikkausliigan keskikastissa. Se on yhden pisteen päässä Ilveksestä, joka pitää hallussaan viimeistä mestaruussarjaan oikeuttavaa tilaa. Tosin SJK on pelannut yhden ottelun vähemmän.