Chelsean hyökkääjä Timo Werner siirtyy takaisin RB Leipzigiin.

Werner, 26, liittyi Chelsean riveihin kaksi vuotta sitten juurikin Leipzigista, jossa hän on seurahistorian paras maalintekijä 95 osumallaan. Hän ei kuitenkaan onnistunut iskemään maaleja samaan tahtiin Chelseassa, jossa osumia syntyi 89 otteluun yhteensä 23 kappaletta.

Leipzig ja Werner ovat solmineet kesään 2026 ulottuvan sopimuksen. Transfermarkt-sivuston mukaan Chelsea jäi saksalaiskärjen siirtosummista reippaasti tappiolle, sillä se maksoi hänestä 53 miljoonaa euroa, mutta luopui hänestä vain 20 miljoonalla eurolla.

– Olen erittäin onnellinen, että saan pelata RB Leipzigissa taas tästä lähtien, kommentoi Werner Leipzigin sivuilla.

Sosiaalisessa mediassa hän kiitti Chelsea ja lontoolaisseuran kannattajia saamastaan tuesta kahden vuoden aikana.