Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke on vahvistanut, että seura ei ole neuvotellut Manchester Unitedin tähtihyökkääjän Cristiano Ronaldon hankkimisesta.

Ronaldon, 37, nimi on pyörinyt otsikoissa jo jonkin aikaa, koska hän haluaa useiden lähteiden mukaan lähteä Unitedista.

Hänen on kerrottu olevan halukas kamppailemaan suurimmista pokaaleista myös uransa viimeisinä vuosina, mutta hän pelkää, että hänen tavoitteensa eivät ole linjassa pitkään alisuorittaneen manchesterilaisseuran nykytilanteen kanssa.

Portugalilaistähteä on huhuttu moniin Euroopan jättiseuroihin, mutta lehtitietojen mukaan Ronaldo ei ole kelvannut toistaiseksi kellekään joko palkkapyyntönsä tai urheilullisten asioiden takia.

Uutisoimme torstaina Bildin tietojen pohjalta, että Ronaldo näki Dortmundin viimeisenä mahdollisuutenaan päästä pelaamaan täksi kaudeksi Mestarien liigaa. Saksalaislehden mukaan Ronaldon agentti Jorge Mendes tarjosi asiakastaan Dortmundille, mutta BVB:n seurapomo on nyt kiistänyt väitteet osapuolten välisistä neuvotteluista.

– Pidän hänestä pelaajana. Se on ehdottomasti viehättävä ajatus, nähdä Cristiano Ronaldo pelaamassa Signal Iduna Parkilla… sanoi Watzke Dortmundin lehdistötilaisuudessa BuliNewsin mukaan.

– Mutta osapuolten välillä ei ole minkäänlaista yhteyttä, joten tästä lähtien teidän kannattaisi lopettaa asiasta puhuminen.

Ronaldo on toistaiseksi kommentoinut ympärillään pyörivää huhumyllyä niukkasanaisesti. Aiemmin tällä viikolla hän otti siihen kantaa Instagramissa erään fanitilinsä kommenttikentässä ja syytti lehdistöä valehtelusta.

– He saavat tietää totuuden, kun minua haastatellaan parin viikon päästä. Media kertoo valheita, kirjoitti Ronaldo.

– Minulla on muistikirja, ja viime kuukausina tehdyistä sadasta uutisesta vain viisi oli totta. Kuvitelkaa, millaista se on. Pitäkää kiinni tuosta vinkistä.