Manchester Unitedin puolustajalegenda Gary Neville ihmettelee, miksi joukkueen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo ei voi kertoa tilanteestaan julkisesti heti.

Ronaldon, 37, nimi on pyörinyt otsikoissa viikkojen ajan, koska hän haluaa useiden lähteiden mukaan lähteä Unitedista.

Hänen on kerrottu olevan halukas kamppailemaan suurimmista pokaaleista myös uransa viimeisinä vuosina, mutta hän pelkää, että hänen tavoitteensa eivät ole linjassa pitkään alisuorittaneen manchesterilaisseuran nykytilanteen kanssa.

Portugalilaistähteä on huhuttu moniin Euroopan jättiseuroihin, mutta lehtitietojen mukaan Ronaldo ei ole kelvannut toistaiseksi kellekään joko palkkapyyntönsä tai urheilullisten asioiden takia.

Ronaldo otti kantaa häntä ympäröivään mediamyllyyn Instagramissa erään fanitilinsä kommenttikentässä ja syytti lehdistöä valehtelusta.

– He saavat tietää totuuden, kun minua haastatellaan parin viikon päästä. Media kertoo valheita.

– Minulla on muistikirja, ja viime kuukausina tehdyistä sadasta uutisesta vain viisi oli totta. Kuvitelkaa, millaista se on. Pitäkää kiinni tuosta vinkistä.

Nevillen mielestä Ronaldon pitäisi astua asiansa kanssa julkisuuteen heti, eikä odotella kahta viikkoa.

Manchester United on aloittanut kautensa katastrofimaisesti häviten kaksi ensimmäistä sarjaotteluaan, joista jälkimmäisessä se kaatui Brentfordille peräti 0-4-lukemin. Lisäksi Unitedista on puhuttu jo pitkään seurana, jolla riittää ongelmia myös kentän ulkopuolella, kuten seurajohdossa ja edustusjoukkueen kulisseissa.

– Miksi (mielestäni) kaikkien aikojen parhaan pelaajan täytyy odottaa kaksi viikkoa kertoakseen Manchester Unitedin kannattajille totuuden? Nouse esiin nyt ja puhu, kirjoitti Neville entisestä joukkuekaveristaan Twitterissä.

– Seura on kriisissä ja se tarvitsee johtajia johtamaan. Hän on ainoa, joka voi tarttua tätä tilannetta niskasta kiinni!