Niklas Moisander iski maalin, kun Malmö FF kaatoi kotikentällään Eurooppa-liigan playoff-kierroksen avausosassa turkkilaisen Sivassporin maalein 3-1.

Moisander teki Malmön 3-1-osuman kulmapotkun jatkotilanteesta. Suomalaispuolustaja kärkkyi pallon läheisyydessä ja iski voimalla pallon maalin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Malmö FF

@Malmo_FF
MOISANDEEEER! Niklas håller sig framme på en hörna och sätter dit 3–1 med högern.

#MFFSIV | 3–1 | (68)

Malmö otti avausosan voiton myötä vahvan otteen paikasta Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Viime kaudella Malmö pelasi Mestarien liigan lohkovaiheessa, vaikkakin kyyti oli kylmää.

Moisander juhli viime kauden päätteeksi Malmön kanssa Allsvenskanin mestaruutta. Kuluvalla kaudella on ollut vaikeampaa, ja Malmö on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, viisi pistettä sarjaa johtavaa Häckeniä perässä.

Moisander on saanut viime aikoina runsaasti vastuuta Malmön puolustuslinjassa. Alkukausi meni pipariksi pahan loukkaantumisen takia. Moisanderin polven sisäsivuside vaurioitui, kun nyt lainalla HJK:ssa pelaava Malik Abubakari kaatui huhtikuussa harjoituksissa Moisanderin polven päälle.

Kuntoutus sujui kuitenkin hyvin ja nyt Moisander on jälleen johdattamassa Malmöta europeleihin. Toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina.

Moisanderilla, 36, on ollut suomalaisittain huima ura ulkomailla. Siitä kertoo paljon jo se, että miehellä on tilastoissa peräti 23 Mestarien liigan ottelua ja 19 esiintymistä Eurooppa-liigan puolella. Näillä näkymin syksyllä lukema kasvaa taas entisestään.

Katso alla olevalta videolta Malmö-Sivasspor-pelin kooste. Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan lohkovaiheiden ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.