Katso kuvat: HJK:n kannattajilta upea tempaus heti europelin alussa – koko katsomo peittyi siniseen ja valkoiseen

© Kuva: Juho Hirvonen

HELSINKI. HJK voitti Mariborin Töölössä Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toisessa osaottelussa ja eteni jatkoon yhteismaalein 3-0. Heti ottelun alussa HJK:n kannattajilta nähtiin komea koko päätykatsomon kattanut tifo.

HJK:n kannattajat olivat jo hyvissä ajoin ennen ottelua valmistautuneet tifonsa kanssa. Heti ottelun alussa koko eteläistä katsomopäätyä koristi sininen ja valkoinen. Keskellä päätykatsomoa oli vielä komea HJK:n logo, jossa perinteisen logon sijaan oli Euroopan kartta.

Otteluparin ensimmäinen osaottelu päättyi Sloveniassa HJK:n 2-0-voittoon. Otteluparin voitto varmisti samalla myös vähintään paikan Konferenssiliigan lohkovaiheessa sekä miljoonien eurojen palkintorahat.

Töölössä, Bolt Arenalla, ottelua oli seuraamassa varsin mukava määrä katsojia, yli 6 000 silmäparia. HJK ilmoitti jo ennen ottelua, että itäkatsomo sekä eteläinen päätykatsomo olivat käytännössä loppuunmyytyjä.

HJK:n komea tifo Mariboria vastaan. Kuva: Juho Hirvonen.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Muokattu 12.8. klo 0.20: Lisätty ottelun tulos.

Juho Hirvonen, Helsinki
Twitter: @jkhirvonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.