Maailman tunnetuimpia jalkapalloilijoita vilisevä Real Madrid joukkue on saapunut Suomeen.

Madrid kohtaa keskiviikkona Helsingin olympiastadionilla Eintracht Frankfurtin UEFA Super Cupissa, jossa ovat vuosittain vastakkain edeltävän kauden Mestarien liigan (Real Madrid) ja Eurooppa-liigan (Eintracht Frankfurt) voittajat.

Real Madridin joukkue laskeutui Helsinkiin tiistaina iltapäivällä noin kahdelta. Espanjasta madridilaiset lähtivät lentoon noin kymmeneltä aamulla Suomen aikaa.

Los Blancos on jakanut tileillään kuvia ja videoita, joissa Karim Benzema ja Éder Militão johdattavat joukkueen ulos lentokoneesta Suomen päädyssä.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
🛬 ¡Nuestra llegada a Helsinki!
#SuperCup

Viime kauden Mestarien liigan voittajat yöpyvät Hilton Helsinki Strand -hotellissa, joka on valittu useasti Suomen parhaaksi. Hotelli on noin 2.5 kilometrin päässä olympiastadionista.

Hakaniemessä sijaitsevalla hotellilla Real Madridia odotti iso joukko innokkaita faneja ja lehdistöä.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
🚌🏨 ¡Nuestra llegada al hotel de concentración!
#SuperCup

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on ottanut Super Cupiin mukaan kaikki 24 edustusjoukkueensa pelaajaa sekä kolmosmaalivahdiksi nimetyn Luis Lópezin, joka nostetaan Marcan mukaan täksi kaudeksi kakkosjoukkueesta ylös.

Helsingissä pelattava Super Cup on Real Madridin kauden ensimmäinen kilpailullinen ottelu. Eintracht Frankfurt on ehtinyt pelata jo yhden ottelun Saksan Cupissa ja yhden Bundesliigassa. Cupissa se voitti Magdeburgin 4-0, mutta Bundesliigan avauspelissään Eintracht kärsi kotonaan peräti 1-6-tappion Saksan suurseuralle Bayern Münchenille.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📋✅ ¡Nuestros convocados para la Supercopa de Europa!
#SuperCup