KuPS kiipeää berniläistä vuorenrinnettä – Simo Valakari: ”Emme pystyneet edes hengittämään”

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS pelaa torstaina toisen osaottelunsa sveitsiläistä Young Boysia vastaan Konferenssiliigan karsinnoissa. Turussa pelatussa ”kotiottelussa” berniläiset veivät voiton tuloksella 0-2.

Koviakin järjestysongelmia ensimmäisen ottelun paikkakunnalla aikaan saaneita Young Boys -kannattajia tulee olemaan Stadion Wankdorfilla melkoinen määrä; lippuja oli keskiviikkoiltaan mennessä myyty 12 000 kappaletta. Simo Valakarin ryhmälle saattaa siis tulla monin tavoin kuuma, kuten tuli myös edellisessä kohtaamisessa.

– Young Boys laittoi meidät siltaan Turun ottelussa. Näytti siltä, että emme pystyneet edes hengittämään kentällä. Rehellisesti on myös sanottava, ettemme ole noin huono joukkue, mitä olimme ensimmäisessä osaottelussa, valmentaja sanoo kuopiolaisten sivustolla.

– Haluamme näyttää kaikille, että pystymme pelaamaan näissä peleissä. Jos pystymme toteuttamaan omat asiamme paremmin ja fiksummin, se antaa meille mahdollisuuden päästä mukaan otteluun ja sitä kautta koko ottelupariin. Mihin se meidät lopulta tulee viemään, sen näyttää itse ottelu.

Young Boys – KuPS alkaa torstaina kello 22 Suomen aikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.