Cristiano Ronaldo on yrittänyt poistua Manchester Unitedista muutaman kuukauden ajan.

Manchester United ei pelaa alkaneella kaudella Mestarien liigassa, vaan osallistuu Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Se on tiettävästi suurin yksittäinen syy siihen, miksei Ronaldo halua jatkaa uraansa Manchester Unitedissa.

37-vuotiaalla konkarilla on kuitenkin yksi merkittävä ongelma. Nimittäin se, ettei yksikään huippuseura ole lopulta ollut valmis hankkimaan häntä.

Ronaldon agentti Jorge Mendes on tiettävästi tarjonnut asiakastaan kesän aikana muun muassa Atléticoon, Barcelonaan, Chelseaan, Bayern Müncheniin ja Borussia Dortmundiin, mutta yksikään viisikosta ei ole halunnut huippumaalintekijää.

Ranskassa uutisoitiin aiemmin tällä viikolla siitä, miten Marseille olisi tutkinut sitä, kuinka paljon seura olisi hyötynyt taloudellisesti, jos se olisi tehnyt sopimuksen Ronaldon kanssa. Marseille pelaa Mestarien liigassa. Ranskalaisjätin väitettiin tutkineen sitä, miten paljon Ronaldon hankinta olisi vaikuttanut muun muassa sponsorisopimuksiin.

Marseillelaislehti La Provencen mukaan esitetty väite ei pidä suinkaan paikkaansa. Marseillen puheenjohtaja Pablo Longoria on lehden tietojen mukaan hyvin pettynyt Ronaldo-huhuihin, sillä hän ei suinkaan suunnittele rakentavansa joukkuettaan Ronaldon kaltaisten vanhojen pelaajien ympärille.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ronaldo joutuu jäämään vasten tahtoaan Manchester Unitediin. Hän aloitti maanantain Liverpool-ottelun penkiltä ja pääsi kentälle vasta loppuhetkillä.