Paul Pogban kertoman mukaan hänen isoveljensä Mathias Pogba olisi mukana häneen kohdistuneessa 13 miljoonan euron kiristysyrityksessä. Mathias Pogba reagoi myöhään sunnuntai-iltana sosiaalisessa mediassa medioiden uutisointiin ja veljensä lakimiesten tiedotteeseen.

Paul Pogban mukaan häntä on kiristetty viime maaliskuusta lähtien. Kiristäjät ovat Paul Pogban lapsuuden kavereita, ja tähän ryhmittymään kuuluu tähtipelaajan mukaan myös hänen isoveljensä Mathias, joka uhkasi sunnuntaina julkaista arkaluonteista tietoa muun muassa veljestään ja PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappésta.

Ranskan ja Italian poliisi on Paul Pogban lakimies Rafaela Pimentan mukaan ollut jo kuukauden ajan tietoinen kiristyksestä ja tutkinut tapausta. Paul Pogban edustajat eivät halunneet kommentoida asiaa käynnissä olevien tutkimusten aikana.

Isoveli Mathias Pogba sen sijaan jatkoi sosiaalisessa mediassa kovien syytösten esiin tuomista isoveljeään kohtaan. L’Équipe-lehden mukaan veljesten välit olivat hyvät vielä viime maaliskuussa, jolloin Paul Pogbaa kiristettiin ensimmäisen kerran.

– Hahahah, osasin odottaa tätä. Pikkuveljeni näyttää vihdoin todelliset kasvonsa. Koska hän oli se, joka alkoi puhua, valehdella poliisille ja toi esiin tietoja, ette voi syyttää minua. Paul, se olit sinä, joka todella halusit hiljentää minut, halusit minun valehtelevan ja lähettää minut vankilaan.

Mathias Pogban mukaan hänellä on todisteita uhkauksiensa tueksi.

– Minun versioni tapahtumista oikeasti tapahtui, ja toisin kuin sinulla, minulla on riittävästi todisteita sanojeni tueksi ja sinun valheitasi vastaan. Kerron sinulle taas veljeni, ihmisten manipulointi ei ole hyväksyttävää. Kyse ei ole rahasta. Minä melkein kuolin sinun vuoksesi, jätit minut yksin ja haluat näytellä viatonta. Kun kaikki on sanottu, ihmiset tulevat näkemään, ettei maailmassa ole pahempaa pelkuria tai tekopyhempää ihmistä kuin sinä.

Lehtitietojen mukaan Mathias Pogba väittää, että veljensä Paul olisi maksanut noituudesta, jota olisi kohdistettu Mbappé’hen.

[readmore from=pogba-paul]

– Kylian (Mbappé), ymmärrätkö nyt? Minulla ei ole mitään sinua vastaan. Minun sanani ovat sinun puolella. Kaikki on totta ja todistettu, noita on olemassa. Ei ole koskaan hyväksi, että lähelläsi on teeskentelevä petturi, Mathias Pogba kirjoitti Twitterissä.

Mathias Pogba on myös ammattijalkapalloilija. Hän pelasi viime kaudella Ranskan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Tällä hetkellä hän on ilman seuraa. Mathias Pogba on urallaan pelannut muun muassa Englannin Ykkösliigassa, Skotlannin valioliigassa, Serie B:ssä sekä Hollannin pääsarjassa.

Jos et näe alla olevia twiittejä , voit katsoa ne tästä.

Mathias Pogba

@LeMathiasPogba

Mathias Pogba

@LeMathiasPogba
Il est pas question d'argent : Tu m'as impliqué malgré moi, j'ai failli mourir par ta faute, tu m'a laissé dans le trou en fuyant et tu veux faire l'innocent, quand tout sera dit les gens verront qu'il n'y a pas plus lâche, plus traître et plus hypocrite que toi sur cette terre.
Kylian, à présent tu comprends? J'ai rien de négatif contre toi, mes dires sont pour ton bien, tout est vrai et avéré, le marabou est connu! Désolé de ce frère, un soi disant musulman à fond dans la sorcellerie, il n'est jamais bon d'avoir un hypocrite et un traître près de soi!

LUE MYÖS: