Helsingin Olympiastadionilla on keskiviikkoiltana luvassa huippujalkapallon juhlaa, kun UEFA Super Cup rantautuu Suomeen. Ottelussa Mestarien liigan voittaja Real Madrid kohtaa Eurooppa-liigan puolustavan mestarin Eintracht Frankfurtin.

Ensimmäistä kertaa Suomessa pelattava Super Cup tullaan televisioimaan suorana ilmaiseksi vapailla kanavilla MTV3-kanavalla. Lähetys käynnistyyy kello 21:30 Suomen aikaa.

CMoren kanavilla ja suoratoistopalvelussa ennakkostudio käynnistyy jo kello 20:00. Olympiastadionille leiriytyvää studiota isännöi Petri Pasanen Antti Niemi ja Mika Väyrynen asiantuntijoinaan.

Lähetyksessä nähdään myös Super Cupin kahdesti voittaneet Jari Litmanen ja Sami Hyypiä. Kello 22:00 alkavan ottelun selostaa Tuomas Virkkunen.

Tapahtuman kansainvälisestä tv-tuotannosta vastaava MTV lupaa ottelulähetyksestä suurta spektaakkelia.

– Olympiastadionille rakentuvaa tapahtumaa ja tv-tuotantoa on suunniteltu syksystä lähtien. Ottelun tuotanto on lähes Mestarien liigan finaalin kokoinen. Sen tekeminen on meille hieno haaste. Tämä tapahtuma on samalla täydellinen lähtölaukaus C Moren upeaan jalkapallosyksyyn, MTV Urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero kertoi kanavan tiedotteessa.