Kesän siirtoikkuna lähestyy loppuaan, mutta Manchester United on tärkeimmän siirtotavoitteensa suhteen yhä lähtöpisteessä.

Valioliigan rämpivä jättiläinen on etsinyt jo useamman siirtoikkunan ajan keskikentän pohjapelaajaa, sellaista ei kuitenkaan ole vieläkään löytynyt. Tämän kesän päätavoitteena oli Barcelonan Frenkie de Jong, jonka perässä juoksemiseen manchesterilaisseura on tuhlannut aikaa ilman toivomaansa lopputulosta.

De Jongin siirtyminen Man Unitediin on jo jonkin aikaa näyttänyt mahdottomalta, ja nyt se on vihdoin tajuttu myös seuran toimistolla. Katse onkin kääntynyt Real Madridin brasilialaistähti Casemiroon, jota manchesterilaiset yrittävät houkutella seuraansa isolla rahalla.

[readmore from=Siirtouutiset]

Marcan mukaan Manchester United on ottanut yhteyttä Casemiroon ja tarjonnut hänelle pitkää sopimusta isolla tilipussilla. 30-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle tarjottu sopimus olisi pituudeltaan viisivuotinen ja sen myötä Casemiron palkka tuplaantuisi siitä, mitä hän Real Madridissa tienaa.

Espanjalaislehti kertoo, että tarjous houkuttelee Casemiroa ja hän harkitsee vakavissaan siirtymistä Manchester Unitediin. Vaikka osapuolet pääsisivät sopuun henkilökohtaisista ehdoista, tulisi manchesterilaisseuran saada vielä jollain keinolla Real Madridin pää käännettyä. Los Blancosilla ei nimittäin ole halukkuutta myydä monivuotista luottopelaajaansa.