Katalonialaislehti Sport kertoo, että hyökkääjä Memphis Depayn asianajaja Sebastien Ledure tapaa Barcelonan edustajia tänään, tarkoituksenaan saada 28-vuotiaan ensi kesään saakka jatkuva sopimus seuran kanssa purettua.

Depay on tiettävästi vahvasti matkalla kohti uran jatkoa Juventuksessa. Siirto olisi luonnollisesti italialaisille kivuttominta tehdä ilman korvausta.

Hollantilainen on ajoittaisesta tehokkuudestaan huolimatta jäänyt Barcelonassa kauas ykköshyökkääjän paikasta, viimeistään Robert Lewandowskin saapumisen jälkeen.

Barcelonan kova talouskurimus vaatii palkkakulujen pienentämistä, ja Depaysta luopuminen olisi tässä mielessä seuralta hvyä liike. Depay on Gazzetta dello Sportin mukaan vaatimassa seuralta korvausta palkkalistoilta poistumisesta. Lähde odottaa Barcelonan suostuvan vaatimukseen.