Tuore Chelsea-tähti entisen vastaparinsa tuskasta Valioliigassa: ”Jalkapallo ei tapahdu vain kentällä”

© Kuva: Getty Images

Chelsean paitaan Napolista siirtynyt Kalidou Koulibaly puhui uuden seuransa pressitilaisuudessa medialle torstaina ensi kertaa. Keskustelussa käytiin läpi myös Italiaan palanneen Romelu Lukakun viime kauden vaikeuksia.

– Hyvä pelaaja, mukava pelaaja, lahjakas pelaaja. Hän on hyvin voimakas, ja totuin pelaamaan häntä vastaan Italiassa – luulen ettei hän pitänyt väännöistämme!

Suurella tohinalla ja mielettömällä rahasummalla viime kaudeksi junailtu paluu Chelseaan ei ollut menestystarina. Thomas Tuchelin joukkueesta ei löytynyt paikkaa ja tilaisuutta, jonka belgialainen olisi pystynyt hyödyntämään. Koulibaly sanoo aavistavansa osan tuskan taustoista.

– Luulen ettei hän löytänyt tarvitsemaansa itseluottamusta viime kaudella. Jalkapallo ei tapahdu vain kentällä, vaan esimerkiksi yksityiselämän asiat vaikuttavat peliin. Ehkä jotkut tällaiset seikat vaikuttivat hänen viime kauteensa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.