AS Roma ja HJK iskivät yhteen torstai-iltana loppuunmyydyllä Stadio Olimpicolla Eurooppa-liigan lohkovaiheen toisella kierroksella.

AS Roma voitti ottelun 3-0. HJK pelasi lisäajat mukaan lukien yli 80 minuuttia vajaamiehisenä Miro Tenhon suoran punaisen kortin johdosta.

AS Roman Rick Karsdorp loukkasi ottelussa polveaan. Seuran julkaiseman tiedotteen mukaan Karsdorpin polvi operoidaan seuraavien päivien aikana. Poissaoloaikaa ei ole julkaistu mediassa, mutta vamma ei ole tiettävästi järin vakava.

Karsdorpin odotetaan olevan alustavasti sivussa pelikentiltä noin 4-6 viikon ajan, joten on mahdollista, ettei hän pelaa HJK:ta vastaan Töölössä. HJK isännöi AS Romaa torstaina 27. lokakuuta lohkovaiheen viidennellä kierroksella.

27-vuotias laitapuolustaja on saanut alkukaudella mukavasti vastuuta AS Roman paidassa. Hän on ollut neljästi joukkueensa avauskokoonpanossa Serie A:ssa.

AS Roma

@OfficialASRoma
In seguito a un trauma distorsivo riportato durante la partita contro l’HJK, Rick Karsdorp ha subito una lesione al menisco interno del ginocchio sinistro.

Nei prossimi giorni sarà sottoposto a intervento chirurgico.

Forza Rick! | #ASRoma