Robert Taylor siirtyi viime talvena MLS-seura Inter Miamin riveihin.

Huuhkajista tuttu vasen laitahyökkääjä on saanut seurassa mukavasti vastuuta. Taylor on napannut Inter Miamissa selvän avauskokoonpanon paikan. Laitahyökkääjä on päässyt 24 kertaa avauskokoonpanoon MLS:ssä. Taylor on onnistunut kolmesti maalinteossa.

27-vuotias Taylor jäi sivuun Huuhkajien syyskuun UEFA Nations Leaguen otteluista jalkavamman vuoksi.

Taylor on saamassa ensi kesänä nimekkään joukkuetoverin Inter Miamiin. Muun muassa Sportin ja El Largueron saamien tietojen mukaan Sergio Busquets siirtyy kuluvan kauden jälkeen Inter Miamiin vapaana agenttina. Busquetsin sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä. Busquets haluaa aloittaa uuden etapin urallaan Yhdysvalloissa.

34-vuotias Busquets on Barcelonan kapteeni. Busquets on pelannut Barcelonan edustusjoukkueessa peräti 685 ottelua, ja kuuluu iästään huolimatta edelleen joukkueen luottopelaajiin. Busquets on pelannut Espanjan A-maajoukkueessa komeat 137 ottelua.

Taylor jakaa jo valmiiksi Inter Miamin pukukopin Gonzalo Higuaínin kaltaisen maailmantähden kanssa. Higuaín on viimeistellyt tällä kaudella 13 maalia MLS:ssä.