Milan Skriniarin nykyinen sopimus Internazionalen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Inter piti kesällä kiinni huipputopparistaan, eikä suostunut PSG:n 50 miljoonan euron tarjoukseen. PSG oli koko kesän Skriniarin kintereillä ja yritti suostutella Interiä hyväksymään tarjouksensa, mutta toisin kävi.

Interin seurajohto luottaa pääsevänsä yhteisymmärrykseen topparinsa kanssa uudesta jatkosopimuksesta, mutta sitä ei pidetä todennäköisimpänä ratkaisuna.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Skriniarin ja Interin väliset jatkosopimusneuvottelut ovat täysin jäissä, ja PSG haluaa käyttää sen hyväkseen.

PSG on nimittäin valmis tarjoamaan Interille 30 miljoonaa euroa tammikuussa Skriniarista. Kyseessä on suuri summa pelaajasta, joka voi jo tammikuussa allekirjoittaa PSG:n kanssa esisopimuksen ensi kesän siirrosta.

PSG seuraa tarkasti Skriniarin tilannetta. PSG:n urheilujohtaja Luís Campos totesi julkisuudessa olevansa pettynyt joukkueen topparitilanteeseen, ja piti sitä dramaattisena. Sen vuoksi PSG on valmis maksamaan Skriniarista jopa 30 miljoonaa euroa jo tammikuussa, eikä odottaa ensi kesään saadakseen hänet ilmaiseksi.

27-vuotias Skriniar on ollut tällä kaudella Interin avauskokoonpanossa jokaisessa ottelussa.