Ángel Di María siirtyi kesällä vapaana agenttina Juventukseen.

Argentiinalaistaiturin alkukausi Juventuksessa on ollut koko joukkueen tapaan vähintään vaikea. Di María teki debyytissään maalin, mutta loukkaantui samassa ottelussa ja oli hetken aikaa sivussa pelikentiltä lihasvamman vuoksi.

34-vuotias Di María sai suoran punaisen kortin Monza-ottelussa epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi. Ulosajo pitää Di Marían sivussa Juventuksen kahdesta seuraavasta sarjaottelusta.

Di Marían sopimus Juventuksen kanssa kattaa vain kuluvan kauden.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Juventus on jo päättänyt olla tarjoamatta Di Maríalle jatkosopimusta. Juventuksen on tarkoitus pienentää merkittävästi palkkabudjettiaan, joten 7,5 miljoonaa euroa nettona vuodessa tienaava Di María ei kuulu seuran suunnitelmiin.

Di María on todennut julkisuudessa palaavansa todennäköisesti ensi kesänä Argentiinaan. Sen vuoksi pelaaja suostui allekirjoittamaan vain yksivuotisen sopimuksen päästäkseen parhaassa mahdollisessa iskussa marras-joulukuun Qatarin MM-lopputurnaukseen.