Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyi tiistaina. Myös keskiviikkona pelattiin useita mielenkiintoisia otteluita.

Napoli isännöi Liverpoolia huippuottelussa Etelä-Italiassa. Napoli voitti Liverpoolin peräti 4-1, ja nousi samalla lohkokärkeen tasapisteissä Ajaxin kanssa. Napoli johti ottelua tauolla 3-0, ja iski vielä neljännen heti toisen jakson alkuun.

Uransa ensimmäisen Mestarien liigan ottelun pelannut Giovanni Simeone pääsi kentälle ensimmäisen jakson lopussa, kun Napoli-hyökkääjä Victor Osimhen loukkaantui jälleen.

Simeone ehti olla kentällä vain muutaman minuutin ajan ennen kuin onnistui maalinteossaan. Huippuvalmentaja Diego Simeonen poika suuteli Mestarien liigan logotatuointiaan ja kyynelehti maalinsa jälkeen. Lue lisää Simeonen tatuoinnista täältä.

Milanossa Internazionale isännöi Bayern Müncheniä toisessa huippuottelussa. Bayern vei pisteet mukanaan Müncheniin 2-0 -voitolla.

Robert Lewandowski iski hattutempun Viktoria Plzenin verkkoon, kun Barcelona aloitti UCL-urakkansa komealla 5-1- voitolla.

Atlético sen sijaan kukisti Porton hyvin mielenkiintoisen lisäajan jälkeen 2-1. Ottelun kaikki maalit tehtiin 11-minuuttisen lisäajan aikana.

Glen Kamaran Rangers hävisi Ajaxille aiemmin keskiviikkona rumasti 0-4. Lue lisää täältä.

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenin heikko alkukausi sai jatkoa keskiviikkona, kun saksalaisseura hävisi lohkovaiheen avauskierroksella Club Brüggelle 0-1. Club Brüggen ainoa maali meni Hradeckyn piikkiin, sillä Huuhkajat-vahti ei onnistunut torjumaan kohti tullutta puskua ja pallo kimposi Hradeckyn kautta maaliin.