Liverpoolin laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold on jätetty Englannin kokoonpanon ulkopuolelle maanantaina pelattavasta Nations Leaguen ottelusta Saksaa vastaan, kertoo BBC.

Alexander-Arnold, 23, on lukeutunut jo usean vuoden ajan Valioliigan suurimpiin tähtiin pelipaikallaan, mutta Englannin A-maajoukkueessa hän on jäänyt siihen nähden vähäiselle vastuulle.

Liverpoolissa jalkapallo-oppinsa saanut Alexander Arnold on muun muassa valittu kolmesti Valiololiigan ja kertaalleen Mestarien liigan tähdistökentälliseen, mutta hän on pelannut Englannin miesten maajoukkueessa vain 16 kertaa. Viime vuoden EM-kisat häneltä jäivät väliin loukkaantumisen takia.

Tänä vuonna Alexander-Arnold on päässyt kentälle vain yhdessä maaottelussa. Kokoonpanon ulkopuolelle jääminen Saksaa vastaan tarkoittaa sitä, että hän palaa syyskuun maajoukkuetauolta Liverpooliin ilman yhtään pelattua minuuttia.

Syyskuun maajoukkuetaukoa on pidetty siinä mielessä merkittävänä, että se on viimeinen ennen marraskuussa alkavaa MM-turnausta.