Kylian Mbappé ja Neymar ovat pelanneet PSG:ssä reilun viiden vuoden ajan.

Molemmat siirtyivät PSG:hen kesällä 2017. Kaksikon tilastot PSG:ssä ovat vaikuttavia.

Mbappé on pelannut PSG:ssä 226 ottelua, joissa on syntynyt 181 maalia ja 88 maalisyöttöä. Neymar on edustanut pariisilaisseuraa 155 ottelussa, ja tehnyt niissä yhteensä 111 maalia ja antanut 68 maalisyöttöä.

Kaksikon huonot välit ovat nousseet puheenaiheeksi tasaisin väliajoin ranskalaismediassa.

Ranskalaislehti L’Équipen mukaan Mbappén ja Neymarin välit eivät ole parantuneet, vaan ennemminkin menneet huonompaan suuntaan. Kaksikolla on omat erimielisyytensä, mutta molemmat yrittävät jättää ne toistaiseksi sivuun, jotta riidat eivät vaikuta negatiivisesti joukkueeseen.

Mbappé allekirjoitti PSG:n kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen toukokuussa, ja ranskalaismedian mukaan Mbappélle luvattiin valtaa PSG:n päätöksissä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

PSG asetti Neymarin myyntiin kesällä, mutta lopulta yksikään seura ei suostunut maksamaan pelaajan suorastaan valtavaa yli 50 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Neymar jäi siten Pariisiin. L’Équipen saamien tietojen mukaan Neymar epäilee Mbappén näyttäneen vihreää valoa brasilialaistähden myynnille. Lisäksi Neymar on yllättynyt siitä, miten korkeaksi Mbappén status PSG:ssä on noussut jatkosopimuksen jälkeen.

Neymar ja Mbappé ovat myös ottaneet verbaalisesti yhteen PSG:n pukukopissa ja muun muassa Sergio Ramos on joutunut neuvomaan Neymaria ymmärtämään sen, että Mbappé on asetettu PSG:n ensimmäiseksi rangaistuspotkujen laukojaksi.