Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on soittanut Paul ja Mathias Pogballe selvittääkseen, miksi hänet on sotkettu veljesten väliseen kiristysskandaaliin, kertoo RMC Sport.

Mathias Pogba herätti hiljattain suurta huomiota, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa videoita, joissa hän sanoi omaavansa todisteita siitä, että hänen Juventusta edustava pikkuveljensä olisi valehdellut loukkaantumisistaan, syyllistynyt sopupeliin ja vuotanut joukkueensa taktiikoita.

Videoiden julkaisuden jälkeen Paul Pogban leiristä on väitetty, että Mathias Pogba on osa joukkoa, joka on yrittänyt kiristää Paulilta 13 miljoonaa euroa.

Myöhemmin Mathias Pogba valotti myös, mitä hän tarkoitti, kun hän viittasi ensimmäisillä videoillaan myös Mbappéen. Lehtitietojen mukaan Mathias Pogba väittää, että hänen veljensä Paul olisi maksanut noituudesta, jota olisi kohdistettu Mbappéen. Paul Pogba on tiettävästi kiistänyt väitteen viranomaisille.

– Kylian, ymmärrätkö nyt? Minulla ei ole mitään sinua vastaan. Minun sanani ovat sinun puolella. Kaikki on totta ja todistettu, noita on olemassa. Ei ole koskaan hyväksi, että lähelläsi on teeskentelevä petturi, Mathias Pogba kirjoitti Twitterissä.

RMC:n mukaan Mbappé soitti Pogban veljeksille torstaina ymmärtääkseen, mikä hänen roolinsa jupakassa oikein on. Keskustelujen luonne ei ole vielä tiedossa, mutta Mbappé soitti heille kuullakseen kummankin näkökulman ja muodostaakseen omat ajatuksensa tapauksesta.

Pogban veljesten skandaali on tiettävästi iso puheenaihe Ranskan maajoukkueessa, jonka vakionimiin sekä Paul Pogba että Mbappé lukeutuvat. Myös Ranskan päävalmentajan Didier Deschampsin kerrotaan seuraavan tilannetta tarkasti.

LUE MYÖS: