Luka Jović siirtyi kesällä Real Madridista Fiorentinaan.

Siirron ehdot olivat poikkeukselliset. Fiorentina ei maksanut Jovićista minkäänlaista siirtokorvausta ja kärki allekirjoitti seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Jos Fiorentina myy Jovićin, menee noin puolet siirtosummasta Real Madridille.

Real Madrid maksoi Jovićista 60 miljoonaa euroa Eintracht Frankfurtille kesällä 2019.

24-vuotiaan hyökkääjän alkukausi Fiorentinassa on sujunut heikosti. Kaikki kilpailut mukaan lukien Jović on pelannut uudessa seurassaan kymmenen ottelua, joissa on syntynyt yhteensä vain yksi maali. Jović on saanut kritiikkiä peliesityksistään.

Jović jäi Real Madridissa suorastaan olemattomalle peliajalle, eikä hän ole saanut juurikaan vastuuta viimeisen kolmen vuoden aikana.

– Odotusarvot ovat korkeita, kun Real Madridin pelaaja siirtyy Fiorentinaan. On normaalia, että kannattajat odottavat pelaajan tekevän eron kentällä välittömästi, mutta en ole pelannut kolmeen vuoteen ja sen vuoksi tämä ottaa oman aikansa, Jovic viittasi sopeutumiseen Informerin haastattelussa.

– Odotin vaikeaa kautta, ja ensimmäisten otteluiden jälkeen vaikuttaa selvältä, että sellainen on luvassa. Tarvitsen aikaa päästäkseni parhaaseen iskuun. Olen täällä tehdäkseni töitä ja yrittämässä sopeutua mahdollisimman nopeasti päästäkseni pian sisään joukkueeseen. Olen varma, että parannan pelaamistani ottelu ottelulta. Odotusarvot minua kohtaan ovat korkealla, mutta en ole pelannut kolmeen vuoteen.

Lähde: MARCA