Olivier Giroud’n nykyinen sopimus AC Milanin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Myöhemmin tällä viikolla 36 vuotta täyttävä Giroud on pelannut tehokkaan alkukauden.

Giroud aloitti kaksi ensimmäistä sarjaottelua penkiltä, mutta sen jälkeen kokenut hyökkääjä on löytänyt itsensä jokaisessa ottelussa avauskokoonpanosta. Giroud on kiittänyt luottamuksesta, sillä viidessä edellisessä sarjaottelussa on syntynyt yhteensä neljä maalia ja yksi maalisyöttö.

Calciomercaton saamien tietojen mukaan Giroud allekirjoittaa yksivuotisen jatkosopimuksen AC Milanin kanssa. Se pitää Ranskan A-maajoukkuekärjen Milanossa kesään 2024 asti.

Giroud siirtyi viime kaudeksi AC Milaniin. Giroud kärsi kauden aikana loukkaantumisista, mutta teki silti kaikissa kilpailuissa yhteensä mukavat 14 maalia ja oli johdattamassa AC Milania Serie A:n mestaruuteen. Kyseessä oli konkarihyökkääjän ammattilaisuran toinen pääsarjamestaruus. Ensimmäisen hän voitti Montpellierin paidassa Ranskassa keväällä 2012.