AS Roman urakka Eurooppa-liigan lohkovaiheessa on alkanut kivisesti.

Kolmesta ottelusta tuloksena on yksi voitto, kaksi tappiota ja lohkon kolmas sija. Lohkon kärkipaikkaa puhtaalla pelillä hallussa pitävä Betis on karannut jo kuuden pisteen päähän AS Romasta.

AS Roma hävisi viime viikolla kotistadionillaan Betisille 1-2.

Corriere dello Sportin mukaan Mourinho ei ollut järin tyytyväinen pelaajiensa esitykseen ja antoi sen kuulua pukukopissa.

– Minulle ei ole hyväksyttävää hävitä näin varsinkaan kotona. Urallani olen hävinnyt vähän kotikentälläni, enkä aio tehdä niin täälläkään. Kenties tämä ei haittaa teitä, mutta minua se haittaa, Mourinhon kerrotaan sanoneen pelaajilleen Betis-tappion jälkeen.

AS Roma kohtaa torstaina Betisin Sevillassa. HJK sen sijaan haastaa Ludogoretsin vieraskentällä. HJK ja Ludogorets päätyivät viime viikolla 1-1 -tasapeliin Helsingissä. HJK isännöi AS Romaa Töölössä 27. lokakuuta. AS Roma on lohkossa kaksi pistettä HJK:n edellä.