Helsingin Jalkapalloklubi nappasi torstaina avauspisteensä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, kun se pelasi kotikentällään 1-1-tasapelin bulgarialaista Ludogoretsia vastaan.

HJK:n maalista vastasi loistavan ottelun keskikentällä pelannut Perparim Hetemaj, joka ohjasi vapaapotkusta Santeri Hostikan keskityksen päällään verkkoon.

V Sportin haastattelussa Hetemaj, 35, päivitteli, että Klubilla oli saumat tehdä useampikin maali.

– Ihan hyvä peli, kova vastus. Pelasimme taktisesti hyvin. Tiesimme, missä vastustajan heikkoudet ovat, ja hieman paremalla viimeistelyllä olisimme voineet ottaa täyden pistepotin.

– Mutta voimme olla ihan tyytyväisiä. Kaikki lohkon muut joukkueet (Ludogorets, AS Roma, Real Betis) ovat aika laadukkaita.

Hetemaj’n maali oli samalla HJK:n ensimmäinen tämän kauden lohkovaiheessa. Entinen maajoukkuepelaaja toivoi, ettei se jää Klubin viimeiseksi.

– Ei hyvin mene, jos minä olen ainoa maalintekijä! naureskeli Hetemaj.

– Kävin sanomassa [Hostikalle], että laittaa kovan siihen ensimmäisen pelaajan yli. Jos joku meistä pääsee ohjaamaan siitä, niin se on vaikea vastustajalle. Nyt tuli täydellinen pallo, ei tarvinnut itse tehdä oikein mitään muuta kuin koskea vähän palloon.

Eurooppa-liigan C-lohko
#JoukkueOVTHMP
1Real Betis BTB651012-416
2AS Roma ROM631211-710
3Ludogorets LUD62138-97
4HJK60152-131