Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjään Lionel Messin yksityiskoneella tehtiin 52 lentoa 1. kesäkuuta ja 31. elokuuta välisenä aikana, kertoo L’Équipe.

Messin, 35, lentokoneen arvioitiin tuottaneen kolmessa kuukaudessa yhtä paljon hiilidioksidipäästöjä kuin keskiverto Ranskan kansalainen 150 vuoden aikana. Lennoista 30 oli mannertenvälisiä ja 14 Atlantin ylittäviä lentoja.

Suihkukoneella suhattiin useita kertoja muun muassa Argentiinan ja Yhdysvaltojen välillä. Messin koneella lennettiin Buenos Airesin ja Miamin välillä yhteensä viisi kertaa. Lisäksi Uruguayn Montevideon ja Miamin välillä tehtiin kolme matkaa, 10. kesäkuuta, 22. kesäkuuta ja 23. kesäkuuta.

Myös Euroopan ja Etelä-Amerikan välillä oli useita lentoja. Argentiinalaistaiturin koneella matkustettiin lisäksi seitsemän kertaa hänen entiseen kotikaupunkiinsa Barcelonaan tai sieltä pois.

52 lentoon sisältyi myös matkoja Teneriffalle, Bilbaoon, Nizzaan ja Figariin.

LUE MYÖS: