Paris Saint-Germainin päävalmentaja Christophe Galtier sanoo katuvansa vastaustaan maanantain lehdistötilaisuudessa.

PSG on saanut kritiikkiä siitä, että se matkusti viime viikonloppuna vierasotteluunsa Nantesia vastaan lentokoneella, vaikka matka olisi vienyt junalla vain pari tuntia.

Kun Galtierilta kysyttiin PSG:n saamasta kritiikistä, hänen vieressään istunut tähtihyökkääjä Kylian Mbappé purskahti nauramaan ja Galtier vastasi vakavaan kysymykseen vitsaillen.

– Keskustelimme aiemmin matkanjärjestäjiemme kanssa siitä, voimmeko matkustaa maapurjehduspyörillä, sanoi Galtier AFP:n mukaan.

Vitsi aiheutti pahennusta kannattajien keskuudessa, ja Galtier sai kuulla palautetta myös poliitikoilta Ranskassa. Tiistaina hän sanoi Canal+:n haastattelussa katuvansa vastaustaan.

– Kadun sitä, nykyään ei voi vitsailla. Se oli vitsi väärään paikkaan. Mutta uskokaa minua, olen huolissani planeetan ongelmista.

– Tiedän, mikä vastuu meillä on. Olen kuullut, että me [huippujalkapallon parissa työskentelevät] olemme erkaantuneet muusta maailmasta, mutta se ei pidä paikkaansa. Vitsi oli mauton. Mutta sen muuttaminen skandaaliksi sai meidät näyttämään joltain, mitä emme ole…

– Pelaajani välittävät ilmastosta paljon, seura välittää siitä paljon. Menimme Lilleen bussilla. Olemme tietoisia siitä, mistä on kyse.

– Tietysti kadun sitä, mutta mielestäni Ranskassa on vaikea vitsailla, vaikka vitsini ei ollutkaan loistava ja tajusin sen nopeasti, kun pääsin kotiin.

Lähde: GFFN