Aston Villa antoi Steven Gerrardille potkut torstaisen Fulham-tappion jälkeen.

Gerrard ehti valmentaa Aston Villaa vajaan vuoden ajan. Gerrard saapui Aston Villaan marraskuussa 2021. Pesti ei sujunut järin hyvin, sillä syyskaudella joukkue on voittanut vain kaksi sarjaottelua.

Liverpoolin seuralegenda on ehtinyt jo keskustella Jürgen Kloppin kanssa. Klopp otti kantaa Gerrardin potkuihin perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Puhuimme tänä aamuna. Olen varma, että Gerrard nousee pian ylös. Ymmärrän, että tämä voi olla suuri pettymys ottaen huomioon Aston Villan tavoitteet tälle kaudelle, mutta ei meidän pidä olla huolissaan. Gerrard tietää, millaista jalkapallo on. Tällaisia asioita tapahtuu jalkapallossa. Kaikki kohtaamme takaiskuja. Lukuisat huippuvalmentajat poistuivat seuroistaan eri syistä. Avainasemassa on se, miten vastaat siihen.

Kloppin mielestä Gerrardin pitäisi lomailla, eikä välttämättä palata heti töiden pariin.

– Gerrard palaa sataprosenttisen varmasti. Hänen pitäisi ottaa hieman aikaa itselleen. Pelaajauransa lopettamisen jälkeen hän on ollut koko ajan erilaisissa projekteissa. Kenties hänen pitäisi pysähtyä lataamaan akkuja.