Manchester United on ilmoittanut, että sen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo ei ole ensi lauantaina kokoonpanossa Valioliigan huippuottelussa Chelseaa vastaan.

Ronaldo, 37, on ollut viimeisen 24 tunnin ajan otsikoissa keskiviikon toimiensa takia.

United kaatoi keskiviikkona Tottenhamin 2-0 kotikentällään Valioliigassa. Ronaldo aloitti pelin vaihdosta, eikä hänelle lopulta tullut komennusta kentälle lainkaan.

Portugalilaistähti ei kuitenkaan jäänyt seuraamaan ottelua loppuun saakka, vaan hän oli useiden lehtitietojen mukaan poistunut stadionilta jo ennen loppuvihellystä. TV-lähetyksessä näkyi, kuinka Ronaldo katosi stadionin uumeniin hieman ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

– Cristiano ei kuulu Manchester Unitedin kokoonpanoon lauantain ottelussa Chelseaa vastaan. Muu joukkue keskittyy täysin valmistautumiseen kyseiseen otteluun, kertoi seura torstaina tiedotteessaan.

Brittimediassa uutisoitiin juuri ennen Unitedin virallista tiedotetta, että Ronaldo kieltäytyi menemästä loppuhetkillä kentälle Tottenhamia vastaan. Athleticin mukaan Ronaldolla ei ole tulevina päivinä asiaa myöskään Unitedin harjoituksiin, vaan hän joutuu treenaamaan yksin.