Antonio Conten sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole toistaiseksi allekirjoittaneet jatkosopimusta. Conte on valmentanut Tottenhamia noin vuoden ajan ja tulokset ovat olleet pääosin vakuuttavia. Conten Tottenham on parhaillaan Valioliigassa kolmantena.

Italialaislehti La Repubblican mukaan Tottenham-pomo Daniel Levy on valmis tarjoamaan Contelle hyvin rahakasta kaksivuotista jatkosopimusta. Conte tienaisi 20 miljoonaa euroa vuodessa ja saisi käyttöönsä 200 miljoonan euron siirtobudjetin kahdeksi vuodeksi.

Levy on hyvin tyytyväinen Conten työpanokseen, mutta tiedostaa samalla, miten vaativa valmentaja Conte on. Conte ei allekirjoita uutta sopimusta, jos seurajohto ei suostu hänen vaatimuksiinsa.

Tottenham toivoo pääsevänsä Conten kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta MM-kisatauon aikana. MM-lopputurnaus pelataan marras-joulukuussa.