Mestarien liigan lohkovaiheen kolmas kierros potkaistiin käyntiin tiistaina.

Alkuillasta pelattiin kaksi ottelua. Bayern München kohtasi kotikentällään tšekkiläisen Viktoria Plzeňin. Samaan aikaan Marseille ja Sporting iskivät yhteen Stade Vélodromella D-lohkon ottelussa.

Marseillen ja Sportingin välinen ottelu käynnistyi reilut 20 minuuttia Bayern-Viktoria Plzeňiä myöhemmin, sillä Sportingin joukkuetta kuljettanut bussi jumiutui Marseillen ruuhkaan.

Bayern murjoi Viktoria Plzeňin maanrakoon maalein 5-0. Leroy Sané onnistui kahdesti maalinteossa. Myös Serge Gnabry, Sadio Mané ja Eric Choupo-Moting tekivät maalin mieheen. Bayern jatkaa puhtaalla pelillä lohkon kärjessä. Lohkon toisessa ottelussa Internazionale isännöi Barcelonaa klo 22.00 alkaen.

Marseille voitti Sportingin 4-1. Ottelu käynnistyi vauhdikkaasti. Trincão vei Sportingin johtoon jo ensimmäisellä minuutilla.

Sitten alkoi Sporting-vahti Antonio Adánin musta 20-minuuttinen. Adán lahjoitti Marseillen ensimmäisen maalin potkaistuaan maalipotkun päin Alexis Sánchezia, josta pallo kimposi maaliin. 1-1. Hetkeä myöhemmin Adán oli surkeasti sijoittunut, kun Marseillen Amine Harit puski pallon helposti vieraiden maaliin. Sekään ei vielä riittänyt, sillä Adán sai 23. minuutilla suoran punaisen kortin tultuaan holtittomasti vastaan ja osuttuaan kädellään palloon boksin ulkopuolella. Leonardo Balerdi viimeisteli Marseillen kolmannen maalin 28. minuutilla, ja Chancel Mbemba neljännen 84. minuutilla.