Pablo Marì joutui puukotuksen uhriksi milanolaisessa ostoskeskuksessa torstaina.

AC Monzaa edustava Marì sai syvän haavan selkäänsä ja kävi perjantaina leikkauksessa.

Topparin on määrä päästä kotiin viikonlopun jälkeen, mutta paluu pelikentille saa vielä odottaa itseään, sillä seuran julkaiseman tiedotteen mukaan Marìa odotetaan takaisin joukkueen vahvuuteen muutaman kuukauden kuluttua.

Mielenterveysongelmista kärsinyt henkilö puukotti ostoskeskuksessa yhteensä kuutta ihmistä, joista yksi menehtyi.

AC Monzan toimitusjohtaja Adriano Galliani totesi italialaislehdistölle perjantaina, että seura on pyytänyt maanantaisen Bologna-ottelun siirtämistä tulevaisuuteen, sillä koko joukkue on syvästi järkyttynyt tapauksesta.

Serie A hylkäsi Monzan pyynnön, joten Monzan ja Bolognan välinen pääsarjaottelu pelataan suunnitellusti maanantaina. Paikallismedian mukaan syynä on se, että uuden aikataulun löytäminen olisi ollut liian vaikeaa tiiviin otteluohjelman vuoksi.