FC Lahden riveissä viime kaudella Veikkausliigassa debytoinut Samuel Pasanen on parhaillaan hollantilaisen suurseura Ajaxin testattavana.

Vasta 16-vuotias Pasanen pelasi Lahden riveissä viime kaudella kolmessa liigaottelussa. Kauden päätösottelussa Pasanen iski kaksi maalia HIFK:ta vastaan.

Pasanen on maajoukkuelegenda Petri Pasasen poika. Nykyisin muun muassa jalkapallolähetysten tv-juontajana työskentelevä isä Pasasen urapolku lähti hyvin samalla tavalla käyntiin. Petri Pasanen nimittäin siirtyi Lahdesta Ajaxiin alle 20-vuotiaana.

Petri Pasanen pelasi lopulta Ajaxin riveissä aina 78 ottelua.

Samuel Pasanen harjoittelee kahden viikon ajan Ajaxissa ja hän pääsi pelaamaan alle 18-vuotiaiden ottelussa täydet 90 minuuttia. Nuorella lupauksella on FC Lahden kanssa sopimus aina vuoteen 2024 saakka.

LUE MYÖS!