Real Madrid siirtyi 1-0 -johtoon keskiviikon Mestarien liigan ottelussaan Celticiä vastaan, kun keskikenttäpelaaja Luka Modric iski pallon verkkoon rangaistuspotkusta.

Kroatialainen teki samalla historiaa; hän on nyt kaikkein vanhimpana rankkarimaalin tehnyt pelaaja kilpailussa. Modric on nyt 37 vuoden ja 54 päivän ikäinen, kun ennätystä aiemmin pitänyt Burak Yilmaz teki viimeisen pilkkuosumansa 36 vuoden ja 244 päivän iässä.

OptaJose

@OptaJose
1 - At 37 years and 54 days, @realmadriden's Luka Modrić 🇭🇷 is the oldest player to score a penalty in Champions League history, surpassing Burak Yilmaz's 🇹🇷 previous record with Lille against Chelsea in March 2022 (36 years and 244 days). Minister.

Turkkilainen Yilmaz siirtyi viime kesänä Lillestä Hollannin Fortuna Sittardiin. Modricin sopimus Los Blancosin kanssa jatkuu ensi kesään.