Lionel Messin edustaja on kiistänyt väitteet, joiden mukaan Paris Saint-Germainin argentiinalaistähti neuvottelee siirrosta Major League Soccerin Inter Miamiin.

Messin, 35, sopimus PSG:n kanssa päättyy tämän kauden jälkeen, ja hänen tulevaisuutensa on vielä täysin auki.

Argentiinalaishyökkääjän vaihtoehdoiksi on povattu jatkosopimusta PSG:n kanssa, siirtoa Inter Miamiin ja paluuta Barcelonaan, jossa hän oli viettänyt koko ammattilaisuransa ennen siirtoaan Pariisiin.

Inter Miamin seurajohto on avoimesti liehitellyt Messiä jo pitkään. Sunnuntaina Times-lehti julkaisi artikkelin, jossa se kertoi, että Messi ja Inter Miami ovat lähellä solmia sopimuksen, joka veisi hänet Yhdysvaltoihin eurooppalaisen seurakauden päätyttyä. Inter Miamia edustaa myös Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor.

Timesin mukaan Inter Miami on neuvotellut Messin kanssa sopimuksesta, joka tekisi hänestä MLS:n historian parhaiten palkatun pelaajan. Messin edustaja Marcelo Méndez kiisti kuitenkin huhut CNN:lle antamassaan lausunnossa.

– Se on väärää tietoa, valeuutinen. Lionelista ei ole neuvoteltu, että hän liittyisi Inter Miamiin ensi kaudella, kommentoi Méndez.