Enzo Fernández pelasi loistavan MM-lopputurnauksen Argentiinan paidassa.

Keskikenttäpelaaja valittiin koko turnauksen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi. Maailmanmestaruuden Argentiinan kanssa voittanut Fernández nousi avauskokoonpanoon lohkovaiheen kolmannessa ottelussa ja piti sittemmin kiinni avauksen paikasta loppuun asti.

21-vuotias Fernández esiintyi edukseen syyskaudella Benfican riveissä. Benfica hankki Fernándezin River Platesta kesällä 12 miljoonalla eurolla.

Keskikenttäpelaaja nappasi välittömästi suuren roolin Benfican keskikentällä ja oli johdattamassa seuraa Mestarien liigan lohkonsa voittoon, vaikka Benfica pelasi samassa lohkossa PSG:n ja Juventuksen kaltaisten suurseurojen kanssa.

AS:n saamien tietojen mukaan Benfica ei aio missään nimessä myydä tähtipelaajaansa tammikuun siirtoikkunassa ja jos joku haluaa hankkia Fernándezin kesken kauden, on hinnaksi asetettu ulosostopykälän mukaiset 120 miljoonaa euroa. Benfica suostuu myymään pelaajansa vasta kauden jälkeen.

Lehden mukaan ainakin Liverpool ja Real Madrid ovat kiinnostuneet Fernándezista.

Argentiinalaismediassa puhuttiin ennen MM-kisoja, että Fernández siirtyisi tammikuussa Liverpooliin, mutta Fernándezin hinta nousi valtavasti MM-kisaesitysten vuoksi, ja sen vuoksi Liverpoolin ei uskota maksavan 120 miljoonaa euroa varsinkaan kesken kauden.